onsdag den 18. april 2012

Tortellini gratineret i ovn

Min bror og jeg har et par gange om måneden maddag, som det nu passer ind. Denne gang var det hos min bror. Vi kom frem til vi ville have noget med fyldt pasta, og han fandt en opskrift, hvor de skulle en tur i ovnen. Vi synes opskriften var lidt mærkeligt skrevet, men vi kom helskinnet igennem den, og det smagte godt:) Jeg skriver den, som vi lavede den.

Ingredienser:
2 pakker fyldte pasta (vi brugte en fra pastella og ½ pakke fra budget)
2 spsk persille, hakket
1 løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 spsk olivenolie
2 dåse hakkede tomater med basilikum 
2 poser frisk mozzarella, skåret i tern
1 pakke bacontern
1 pose revet ost
Salt og peber


Løg, hvidløg og persille svitses på panden i olivenolien, tages af og baconternene steges. Det overskydende fedt hældes fra og løgblandingen tilsættes sammen med de hakkede tomater - smages til med salt og peber. Mens det står og simrer koges pasten efter anvisningen på pakken. Det hele blandes og kommes i et ildfast fad sammen med den friske mozzarella. Revet ost drysses på og retten sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.




Fundet her: Pastella

Ingen kommentarer:

Send en kommentar