mandag den 23. april 2012

Svensk pølseret

Søndag blev lig med en smule tømmermænd og så hygge med min lillebror. Lørdag stod den nemlig på tøseaften og efterfølgende tur i byen:) I aften kom den til at stå på svensk pølseret. Faktisk noget ingen af os har hverken lavet eller fået før. Så vi blev enige om det nu var på tide. Jeg ville gerne have haft noget frisk grønt til, men hylderne i netto var totalt tømte, så det blev der desværre ikke noget af.



Svensk pølseret

1 kilo kartofler, kogte og skåret i skiver
1 løg
4 fed hvidløg
250 ml kaffefløde
2 dl skummetmælk
1 dåse tomatpuré
2 spiseskefuld ketchup
1 spiseskefuld paprika
salt, peber, evt. andre krydderier

Løg og hvidløg hakkes og steges på panden. Pølser skæres i skiver og tilsættes. Resten af ingredienserne tilsættes, og det smages til. Vi tilsatte mere paprika og ketchup. Kartoffelskiverne puttes i og det hele står og simrer et par minutter. Havde vi noget purløg havde det selvfølgelig sat prikken over i'et:)

Fundet her: Foodfanatic

Ingen kommentarer:

Send en kommentar