Nem aftensmad - kylling med grøntsager, ris og karrysovs:) |
½ hvidkål, hakket
3 gulerødder i stave
3 fed hvidløg
1 løg
500g oksekød
ketchup
½ bouillonterning (okse) + 2-3 dl vand
salt, peber, karry, allround krydderi
Løg, hvidløg og kød kommes i gryden. Når det er brunet, kommes det hakkede hvidkål og gulerødderne i. Bouillonterning og vand kommes i. Smages til med ketchup og krydderier. Simrer ca. 45 min.
Koteletter i fad:
4 koteletter
2 dåser hakkede tomater gerne med urter
1/4 liter madlavningsfløde
1 stort løg
Championer
Basilikum, paprika, salt og peber
Koteletterne krydres og steges hurtigt på begge sider, og lægges i fadet. Løg og championer svitses og puttes ovenpå koteletterne. I samme gryde puttes de hakkede tomater og fløde, koger op og smages til. Hældes over koteletterne. Fades sættes i ovenen ved 200 grader i 10-15 min. Serveres med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar