Fiskelasagne alá Brødrene Price
1 pakke lasagneplader
600 gram pangasius fisk
1 pose revet ost (indgår også i pestoen)
Tomatsovs:
2 dåse flåede tomater
1 løg
6 fed hvidløg
1 tsk. tørret oregano + basilikum
Olivenolie
Salt, friskkværnet peber og sukker
Løg og hvidløg hakkes fint og steges i olie. Tomaterne tilsættes, det smages til med oregano, basilikum, salt, peber og sukker, og står og simrer.
Pesto:
1 bundt basilikum
3 spsk revet ost
2 fed hvidløg
3 spsk. pinjekerner
4 deciliter rapsolie
2 gode spøjt citronsaft
Peber og evt. salt
Alle ingredienser – men kun halvdelen af olien og citronsaften - kommes i en blender eller en foodprocessor. Kør med blenderen og tilsæt olien, indtil konsistensen er, som du kan lide den.
Smag til med citronsaft og peber og evt. lidt havsalt – men pas på. Parmesanost er ret salt, så der skal ikke salt i fra begyndelsen.
Alle ingredienser – men kun halvdelen af olien og citronsaften - kommes i en blender eller en foodprocessor. Kør med blenderen og tilsæt olien, indtil konsistensen er, som du kan lide den.
Smag til med citronsaft og peber og evt. lidt havsalt – men pas på. Parmesanost er ret salt, så der skal ikke salt i fra begyndelsen.
Béchamel sauce:
50 gr. smør eller margerine
4 spsk. mel
5 dl. mælk
salt-peber
reven muskatnød
Smelt smørret i en lille gryde, rør melet i og tilsæt mælken lidt efter lidt til saucen har en passende konsistens. Smag til med salt-peber og muskatnød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar