tirsdag den 14. august 2012

Kylling og kartofler i fad

En af min brors og min livretter er kylling ovenpå kartoffelskiver. Det var noget vi ofte fik da vi var yngre og vi skulle have hyggemad - kylling er nemlig noget af det bedste min far ved:) Ingen af os kunne huske, hvornår vi sidst havde fået det, så nu det var lørdag og den stod på hygge, var det hvad menuen stod på:)


Opskriften er lidt på slum, da den er efter, hvad vi husker vores far plejer at gøre:)

Kyllingeoverlår eller en hel kylling parteret
Skrællede kartofler skåret i skiver - hjemme brugte vi foodprocessoren
Salt og andre krydderier
Smør

Kartoffelskiverne kommes i et ildfast fad eller bradepande. Kyllingen puttes ovenpå og der drysses med krydderier. Lidt vand hældes ved samt nogle smør stykker rundt omkring. Og så skal det ind i ovnen i ca. en time:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar