1 fed hvidløg
3 tsk karry
1 squash
2 spsk tomatpuré
2 spsk oregano
salt og peber
1 pose revet ost
Vi lavede denne bechamelsovs.
Hak løget fint, pres hvidløget og svits det i olien med karry. Tilsæt kyllingekødet og lad det simre fem minutter. Skær champignon ud i mindre grove stykker og kom dem i gryden til kød og løg, lad simre fem minutter til. Gulerødderne skrælles og rives groft, squashen rives også groft og kommes i gryden til kyllingen. Tilsæt derefter tomatpuré og krydderier. Lad det simre videre 8-10 minutter, rør i det undervejs. Smør et ildfast fad og kom først lidt mornaysovs i bunden. Derefter et lag lasagneplader, så kyllingesovs, så mornaysovs og plader igen, indtil alle lasagneplader er brugt. Slut af med kødsovs, den sidste mornaysovs og revet ost. Bages i ovnen ved 200 grader i 35-40 minutter.
Fundet her: Anne Naturglad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar