torsdag den 11. oktober 2012

Boller i karry

En af de gode gamle og en ret man aldrig går gal i byen med i min familie:) Bettebror var på besøg, så hvorfor ikke bare blive og spise:) Boller i karry it is!

500g hakket svinekød
3 spsk mel
1 æg
1 tsk salt
½ tsk peber
ca. 1 dl mælk
1 løg finthakket

Ca. 2 spiseske karry - min karry er ikke så stærk
Salt, peber
3 spsk mel
Vand fra kødbollerne
1 terning svinebouillon
Lidt smør
Meljævning eller maizena
Ris

Alle ingrediensene blandes og farsen laves til kødboller. De kommes i en gryde med kogende vand - når boller kommer op til overfladen er de færdige. Sovsen laves ved at først at brænde karryen af i smørret og tilsætte melet. Så hældes der vand fra kødbollerne i - sørg for røre godt så klumper undgås. Put boullionterningen i og jævn den. Smag til med salt, peber og evt lidt mere karry.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar